REFERENCE

Pic

STANDARD GAS d.o.o.

Standard Gas bavi se proizvodnjom i distribucijom TNG-a i ima sopstveni proizvodni pogon u Odžacima. Jedini je, uz NIS, proizvođač ovog pogonskog goriva u Srbiji. Istovremeno je snabdevač NIS-a koji svojim kapacitetima ne može da zadovolji srpsko tržište. U dugogodišnjoj saradnji pomogli smo STANDARD GAS u ostvarenju dugoročnih investicionih kao i kratkoročnih kreditnih aranžamana u vrednosti blizu EUR 4.000.000.

Pic

SMART d.o.o.

Vlasnik najpoznatije privatne gimnazije u Novom Sadu, E-Gimnazije. Nekada vodeća škola za obrazovanje omladine i odraslih iz oblasti osnovnih kompjuterskih veština. Danas, uz gimanziju, veoma cenjeni zbog kvalitetnih poslovnih softverskih rešenja. Naši zadovoljni klijenti, jer smo im obezbedili povoljnija sredstva nego što su imali kod banaka kod kojih su bili klijenti.

Pic

BB TRADE a.d.

Vlasnici jednog od najvećih maloprodajnih lanaca u Vojvodini, šire poznati pod brendom PER SU. Uz našu asistenciju, odobrena su im dva jako povoljna, dugoročna investiciona kredita od preko EUR 3.000.000, kao i povoljan kratkoročni kredit za likvidnost od EUR 600.000.

Pic

GOTA CAR d.o.o.

Da li ima neko kome nije poznata ova firma iz oblasti auto industrije. Ovlašćeni distributeri za TOYOTA, HYUNDAI, CHEVROLET i CITROEN.

Pic

MLINPRODUKT a.d.

Akcionarsko društvo iz Ade. Vlasnici mlina i najpoznatiji trgovci brašnom i drugim prehrambenim proizvodima u svojoj okolini. Uz naravno usluge skladištenja koje takodje nude. Pomogli smo im u odobravanju povoljnog, dugoročnog investicioniog kredita u iznosu od EUR 300.000.

Pic

SRBOBRANSKI MLIN d.o.o.

Ko god je dolazio u Srbobran iz pravca Novog Sada, nije mogao da ne primeti s leve strane puta ogroman poslovni komplex .U 2011, pomogli smo ovom uspešnom preduzeću da refinansira izuzetno nepovoljan kredit. Vrednost kredita - EUR 600.000.

Pic

COMPANY BB d.o.o.

Sestrinska firma BB TRADE. Proizvodno trgovinska firma osnovana 1998. Bave se proizvodnjom mleka, mesa i mlečnih proizvoda. Najpoznatiji su po robnoj marci DELIKATO. Naša bliska saradnja dovela je do odobrenja kratkoročne krreditne linije pod veoma povoljnim uslovima i bez čvrstog obezbedjenja odnosno, prihvaćene su menice preduzeća kao jedini vid obezbeđenja.

Pic

SANEX d.o.o.

Malo porodično preduzeče iz Subotice. Osnovano 2003 i u početku je glavna aktivnost bila uvoz, distribucija i sečenje iverice. Danas su veoma poznati u Subotici i okolini po kvalitetnim sudoperima i u tome su se specijalizovali. Vrednost kredita EUR 170.000.

Pic

HI d.o.o.

Osnovan je 1991. Bavi se uvozom i distribucijom prehrambenih proizvoda. Zastupljen u svim poznatim maloprodajnim hiper-market lancima. MERCATOR, METRO, IDEA, DIS...Najpoznatiji su po robnoj marki STELA DI MARE tunjevini. Tu su još i sledeće poznate marke raznih proizvoda: LA MIRANDA, ISKA, LA PALOMA. Danas radi i ARO robnu marku koja pripada lancu METRO. Dva puta smo im omogućili kratkoročno finansiranje koje im je pomoglo da prebrode uvek prisutne krize likvidnosti.

Pic

JUARBIS d.o.o.

Porodično preduzeće iz Ruskog Krstura, osnovano 1996. godine. Glavna delatnost je sopstvena proizvodnja kao i otkup prehrambrenih poljoprivrednih proizvoda, pre svega pšenice, kukuruza i šećerne repe. Uz to, dobro su poznati i po uzgoju jabuka i krušaka. Pomogli smo im u refinansiranju postojećih nepodnošljivih kreditnih obaveza uz nižu kamatu i duži period otplate. Ipak ono zbog čega su prezadovoljni jeste činjenica da smo im jedino mi omogućili da rate plaćaju jednom godišnje nakon žetve odnosno isplate od strane otkupljivača - najvećih veleprodajnih firmi u Srbiji. Pre nas, obraćali su se mnogim bankama s istim zahtevom, ali bez uspeha.

Pic

ČUVAJ-NS d.o.o.

Svako ko ima predškolsku decu zna za originalnu italijansku dečju garderobu ORIGINAL MARINES. Ono na šta su ponosni jeste proizvodnja odeće u Italiji a ne u fabrikama dalekog istoka. Zvanični distributer za Srbiju i ekskluzivni zakupac franšize, preduzeće angažovanog imena ČUVAJ NS, naš je zadovoljni klijent kojem smo pomogli da premosti kratak problem nelikvidnosti. Možete ih pronaći u TC "Ušće", i TC "IMO Centar" - oba u Beogradu kao i TC "Merkator" i TC"BIG" u Novom Sadu.

Pic

AGROS KB d.o.o.

Preduzeće iz Novog Sada, osnovano 1990 godine. Reputaciju i ugled, firma je stekla kvalitetnom obradom lima tzv. galvanizacijom, pre svega za opremu u mesnojj industriji. Daleko su odmakli i u inovacijama. Osim toga, rade i specijalna termo izolaciona vrata, prohromske ormane, slivnike i posude. Poveći je broj njihovih klijenta. evo samo nekih: NEOPLANTA, BIG BULL, mlekare Subotica, Novi Sad, Šabac, TOPIKO, MATIJEVIĆ i mnogi drugi. Svoje proizvode izvoze i na područje bivše SFRJ. Refinansiranje postojećih nepovoljnih kredita znatno im je olakšalo poslovanje.

Pic

SIGNAL d.o.o.

Uz DUGA doo Sombor, jedni proizvođaći horizontalne, vertikalne i svetlosne saobraćajne signalizacije u našoj zemlji. Uz to bave se i projektovanjem i inžinjeringom raskrsnica i regulisanja saobraćaja. bave se i proizvodnjom folije koja je neophodna u ostvarivanju bezbednosti u saobraćaju. Naravno, sve to uz postojeću licencu Ministarstva saobraćaja. Gotovo da nema javnog putarskog preduzeća iz Vojvodine koje nije koristilo njihove usluge. Upravo je to i istovremno poznata boljka - hronična nelikvidnost tih preduzeća koje se naravno odražavalo i na našeg klijenta. Refinansiranje postojećih dugoroćnih obaveza koji je podrazumevao produženje rokova, Grace period i sniženje kamate, umnogome im je olakšalo postojanje.

Ukoliko ste zainteresovani za poslaovnu saradnju molimo Vas da nas kontaktirate. kontakt